limba aleasa: Romanian
Informatii
Pentru a afla mai multe despre zou.ro, te invitam sa parcurgi link-urile de mai jos.
Termeni si conditii Cum functioneaza Politica confidentialitate FAQ Pentru companii
Bun venit pe Zou.ro! Intra in cont Inregistrare
Accesul si postarea de anunturi este gratuita.
Categorii

Termeni si conditii

1. Acceptarea Termenilor si Conditiilor

1.1. Folosirea site-ului zou.ro (inclusiv vizitarea acestuia, inregistrarea, folosirea serviciilor oferite de Zou Media Group S.R.L. prin intermediul site-ului zou.ro) implica acceptarea in totalitate si neconditionata a Termenilor si Conditiilor expusi mai jos.
1.2. Folosirea site-ului zou.ro si serviciile furnizate de acesta sunt rezervate doar persoanelor care au implinit minim 16 ani.
1.3. Zou Media Group S.R.L. isi rezerva dreptul de a modifica sau de a actualiza unilateral Termenii si Conditiile oricand, fara notificarea prealabila a persoanelor care utilizeaza acest site.


2. Scopul urmarit

2.1. Scopul acestor Termeni si Conditii este de a defini si reglementa conditiile de utilizare a acestui site, precum si termenii si conditiile aplicabile serviciilor oferite de Zou Media Group S.R.L. prin intermediul site-ului zou.ro persoanelor fizice si/sau juridice in vederea publicarii pe site de Anunturi pentru vanzarea, cumpararea sau inchirierea de bunuri sau servicii.

2.2. Zou.ro contine legaturi sau trimiteri catre alte site-uri/pagini de internet pentru utilizarea carora se vor aplica termeni si conditii de utilizare specifici, astfel cum sunt acestia specificati pe site-urile/paginile respective, Zou Media Group S.R.L. nefiind raspunzatoare si neasumandu-si nicio obligatie pentru continutul respectivelor site-uri si/sau cu privire la orice alte legaturi sau trimiteri din acestea. Includerea legaturilor sau trimiterilor in Zou.ro este facuta de regula pentru ajutorul sau in interesul Utilizatorului, iar in alte cazuri in scop publicitar. Intrucat Zou Media Group S.R.L. nu poate garanta/controla actualitatea/exactitatea informatiilor prezente pe siturile unor terti, la care se face trimitere pe Zou.ro, Utilizatorul acceseaza acele site-uri si/sau le foloseste produsele/serviciile exclusiv pe propriul risc si pe propria raspundere.

2.3. Intregul continut al Zou.ro incluzand, dar fara a se limita la texte, imagini, grafice, programe, precum si orice alte date si aplicatii, sunt proprietatea Zou Media Group S.R.L. si/sau a partenerilor sai, fiind protejate conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Anunturile publicate de Utilizatori sunt obiect al drepturilor de proprietate intelectuala apartinand Utilizatorilor Zou.ro, fiind protejate ca atare conform legii. Preluarea oricaror informatii si/sau date de pe acest site in scopul republicarii, distribuirii totale sau partiale sau in orice alte scopuri, sub orice forma, fara acordul scris prealabil al Furnizorului este strict interzisa si se pedepseste conform legilor in vigoare.

3. Definitii - Termenii folositi in prezentul act vor avea urmatorul inteles:

Termenii folositi in prezentul act vor avea urmatorul inteles:

Zou.ro - site-ul zou.ro, inclusiv orice sectiune sau subpagina a acestuia. Site-urile si/sau paginile de internet ori alte componente ale acestora ce apartin unor terti si care sunt accesate de catre Utilizatori ca urmare a legaturilor sau trimiterilor disponibile pe site-ul zou.ro nu fac obiectul si nici nu intra in sfera acestei definitii.
Utilizator - orice persoana fizica, in varsta de cel putin 16 ani, cu capacitate de exercitiu deplina, care acceseaza Zou.ro fiind interesata de datele, informatiile, anunturile si/sau serviciile furnizate prin intermediul Zou.ro; precum si orice persoana fizica (inclusiv persoana fizica autorizata) si/sau persoana juridica care achizitioneaza servicii furnizate de Zou Media Group S.R.L. prin intermediul Zou.ro.
Companie - orice persoana juridica, care acceseaza Zou.ro, care achizitioneaza servicii furnizate de Zou Media Group S.R.L. prin intermediul Zou.ro. Acest tip de utilizator inregistrat, pe propria raspundere, poate publica anunturi privind strict produsele pe care acesta le comercializeaza.
Furnizor/Zou Media Group S.R.L. - societatea comerciala Zou Media Group S.R.L., persoana juridica romana, cu sediul in Ploiesti, Str. Dr Bagdasar nr.4, Prahova Cod Postal: 100575, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Ploiesti sub nr J29/405/2015, CUI 34254500, atribut fiscal RO, capital social: 200 lei, telefon: 0040 (733) 894 619, e-mail: contact@zou.ro.
Anunt - oferta publica lansata de un Utilizator cu scopul de a fi publicata de catre Zou Media Group S.R.L. prin intermediul Zou.ro cu privire la vanzarea, cumpararea sau inchirierea unui Produs.
Produs – bun sau serviciu care poate fi comercializat conform legii si care nu incalca limitele impuse prin prezentul.
Termeni si Conditii - prevederile din acest document, create de Zou Media Group S.R.L. care definesc conditiile si regulile pe care Utilizatorul trebuie sa le respecte in vederea utilizarii Zou.ro, aplicabile in egala masura la achizitionarea de catre Utilizatori a serviciilor furnizate de Zou Media Group S.R.L. prin intermediul Zou.ro.
Operatori - persoane special instruite de catre Furnizor pentru verificarea/moderarea continutului Anunturilor publicate de catre Utilizatori pe Zou.ro.

4. Aspecte Generale

4.1. Un Anunt va fi creat prin completarea unui formular, disponibil pe Zou.ro, care sa contina:
a) datele reale de contact ale Utilizatorului,
b) descrierea reala a produsului care face obiectul Anuntului,
c) pretul.
4.2. Prin trimiterea Anuntului spre publicare catre Furnizor Utilizatorul declara ca este de acord in totalitate si neconditionat cu prevederile prezentului document, fiind pe deplin constient de faptul ca, in caz de nerespectare a acestora, poate fi tras la raspundere conform prevederilor acestuia. Utilizatorul isi asuma in intregime raspunderea pentru continutul Anuntului si pentru veridicitatea informatiilor publicate in Anunt si/sau comunicate Furnizorului.
4.3. Procedura postarii unui Anunt pe Zou.ro este detaliata la sectiunea intitulata „Ajutor” de pe Zou.ro.
4.4. Valabilitatea unui anunt este de 60 zile cu posibilitatea de prelungire la sfarsitul acestui termen.
4.5. Serviciile oferite de catre Furnizor respecta legislatia privind protectia consumatorului conform O.G. 21/1992, ale Legii 363/2002 privind comertul electronic si O.G. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.

5. Drepturile si Obligatiile Furnizorului

5.1. Furnizorul se obliga sa publice toate Anunturile transmise de catre Utilizatori prin intermediul Zou.ro care sunt conforme cu prevederile/conditiile impuse prin prezentul document.
5.2. Furnizorul se obliga sa remedieze in cel mai scurt timp posibil eventualele disfunctionalitati reclamate legate de functionarea Zou.ro sau eventuale neconcordante intre datele furnizate in Anunt de catre Utilizator si datele publicate pe Zou.ro de catre Furnizor, cu exceptia acelor neconcordante semnalate de catre Utilizatori care se datoreaza faptului ca Operatorii Furnizorului au modificat partial Anuntul astfel incat acesta sa indeplineasca conditiile impuse prin prezentul document pentru a putea fi mentinut postat pe Zou.ro.
5.3. Furnizorul nu ofera nicio garantie Utilizatorilor ca Zou.ro va fi disponibila neintrerupt, la timp, sigur sau fara erori. Furnizorul nu va fi responsabil pentru neafisarea Anunturilor sau intreruperea afisarii acestora din cauze ce exced in orice mod controlului sau si nici pentru pagubele directe si/sau indirecte pe care Utilizatorul le-ar putea suferi din aceasta cauza.
5.4. Furnizorul nu este responsabil de intarzierile cauzate de defectiuni tehnice aparute la nivelul colaboratorilor si/sau partenerilor sai.
5.5. Furnizorul nu poate fi tras la raspundere pentru activitatile Utilizatorilor, in special pentru furnizarea de continut eronat cu privire la datele vehiculului ce face obiectul Anuntului.
5.6. Furnizorul isi rezerva dreptul de a sterge sau modifica partial un Anunt in cazul in care se constata ca acesta incalca Termenii si Conditiile in orice mod, in special in cazul in care acesta are un continut considerat jignitor sau calomnios, constituie concurenta neloiala, incalca drepturile de proprietatea intelectuala ale unei terte persoane sau este contrar bunelor practici, care actioneaza in detrimentul Furnizorului, ori incalca in orice alt mod vreo prevedere legala. De asemenea Furnizorul isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adauga sau sterge in orice moment si alte portiuni din continutul Zou.ro.
5.7. Furnizorul declara ca este detinatorul drepturilor de proprietate intelectuala legate de Zou.ro, in afara Anunturilor publicate pe site de catre Utilizatori cu privire la care are un drept neexclusiv de utilizare/publicare in conditiile prevazute de prezentul document.
5.8. Furnizorul nu isi asuma niciun fel de raspundere pentru continutul sau veridicitatea Anunturilor publicate. Furnizorul nu garanteaza in niciun fel si nicio masura pentru calitatea, cantitatea, disponibilitatea sau orice alte aspecte ale produselor descrise in Anunturi.
5.9. Potrivit legislatiei in vigoare Furnizorul are obligatia sa informeze de indata autoritatile publice competente despre activitatile cu aparenta nelegala desfasurate de destinatarii serviciilor sale sau despre informatiile cu aparenta nelegala furnizate de Utilizatorii Zou.ro.

6. Drepturile si Obligatiile Utilizatorului

6.1. Utilizatorul are dreptul de a beneficia in intregime de serviciile site-ului, atat timp cat nu se constata o incalcare a prevederilor acestui document.
6.2. Utilizatorul isi asuma raspunderea pentru continutul Anunturilor publicate si declara ca acestea corespund cu starea reala si juridica a produsului ce face obiectul Anuntului si ca nu incalca drepturile Furnizorului si/sau ale unor terte persoane.
6.3. Utilizatorul declara pe propria raspundere ca este titularul tuturor drepturilor de proprietatea intelectuala, inclusiv al drepturilor de autor in privinta continutului publicat, inclusiv fotografii, si este de acord ca acesta sa fie publicat de Furnizor pe toate si oricare dintre platformele sale online, si prin alte mijloace, cum ar fi: comunicate de presa, televiziune, bannere, panouri publicitare si Internet.
6.4. Prin completarea formularului si/sau transmiterea Anuntului catre Furnizor spre publicare pe Zou.ro prin alte mijloace, Utilizatorul declara ca este de acord in totalitate si neconditionat cu Termenii si Conditiile din prezentul document.
6.5. In afara informatiilor legate de propriul Anunt, Utilizatorului ii este strict interzis sa preia orice informatii de pe Zou.ro in vederea republicarii totale sau partiale sub orice forma, fara a avea acordul in scris al Furnizorului in acest sens.

7. Verificarea/Moderarea Anunturilor

7.1. Verificarea/moderarea Anunturilor publicate pe Zou.ro de catre Operatorii Furnizorului are ca scop inlaturarea Anunturilor incomplete, evident incorecte si/sau care nu respecta prevederile prezentului document (au un continut considerat jignitor sau calomnios, sunt contrare bunelor practici etc.), incercand astfel sa se ofere celorlalti Utilizatori o baza de date care sa contina un numar cat mai mic de Anunturi eronate.
7.2. Nu este permisa publicarea mai multor Anunturi pentru acelasi Produs.
7.3. Un Anunt este valabil pentru un singur Produs. Nu sunt admise spre publicare Anunturi care fac referire la mai multe Produse.
7.4. Nu pot fi publicate Anunturi cu date evident false.
7.5. Nu sunt admise spre publicare Anunturi pentru:
a) droguri, arme, obiecte si materiale erotice sau obscene;
b) alcool si bauturi alcoolice;
c) tigari si produse pe baza de tutun;
d) servicii ghicitoare, clarvazatoare, tarot si alte activitati similare;
e) produse farmaceutice si medicamente, organe umane;
f) bunuri obtinute prin furt, jaf, inselatorii sau alte tipuri de crima;
g) bunuri periculoase pentru sanatatea si viata umana;
h) bunuri inexistente;
i) animale pe cale de disparitie;
j) sex platit;
k) servicii de masaj erotic;
l) servicii de videochat;
m) oferte de locuri de munca care implica masaj erotic, sex platit sau activitati de videochat;
n) scrierea unei lucrari de diploma sau ajutor cu scrierea unei lucrari de diploma;
o) activitati de camata, camatarie sau alte activitati similare.
7.6. Nu pot fi publicate anunturi care contin link-uri catre alte site-uri.
7.7. Nu pot fi publicate anunturi in alta limba decat cea Romana sau care contin un limbaj necorespunzator.
7.8. Nu se admit anunturi care contin ca date de contact numere de telefon cu suprataxa.
7.9. Nu sunt permise mesajele electronice nesolicitate (denumite general spam). Orice anunt care incurajeaza aceste mesaje sau ofera loc de munca pentru trimiterea lor va fi dezactivat.
7.10. Ca urmare a constatarii nerespectarii oricaror dintre prevederile prezentului document de catre oricare dintre Anunturile publicate pe Zou.ro, Operatorii Furnizorului vor avea dreptul, in functie de situatia concreta, de la caz la caz:
a) fie sa modifice partial Anuntul, in masura in care acest lucru este posibil, astfel incat sa se evite stergerea Anuntului respectiv de pe site si sa se indrepte erorile sau neadvertentele constatate;
b) fie sa se intrerupa continuitatea publicarii Anuntului prin refuzarea lui. Refuzarea Anuntului inseamna dezactivarea postarii acestuia de pe Zou.ro
7.11. In cazul refuzarii Anuntului si stergerii acestuia de pe Zou.ro, Utilizatorul va fi informat intotdeauna in scris prin e-mail despre motivul refuzului, acesta avand posibilitatea de a remedia problema si a republica Anuntul.
7.12. In cazul in care Utilizatorul publica in mod repetat Anuntul fara a remedia problemele semnalate, Furnizorul isi rezerva dreptul de a bloca accesul Utilizatorului la Zou.ro in vederea postarii de noi Anunturi sau administrarii Anunturilor existente.
7.13. In situatia modificarii Termenilor si Conditiilor modificarile intervenite nu se vor aplica acordurilor privind publicarea unor Anunturi care au fost incheiate intre Furnizor si Utilizatori sub egida Termenilor si Conditiilor anteriori.

8. Procedura de depunere si solutionare a plangerilor si sesizarilor primite din partea Utilizatorilor

8.1. Orice Utilizator poate depune o plangere sau sesizare care priveste sau are legatura cu serviciile oferite de Furnizor, respectiv Anunturile transmise/publicate/nepublicate de Zou Media Group S.R.L. pe Zou.ro, in termen de maxim 7 zile de la data producerii evenimentului si/sau aparitiei cazului sesizat.
8.2. De asemenea, Utilizatorii au posibilitatea sa transmita Furnizorului oricand plangeri si/sau sesizari cu privire la activitatile cu aparenta nelegala desfasurate de un Utilizator al Zou.ro care privesc si/sau au legatura cu serviciile furnizate de Zou Media Group S.R.L. ori cu privire la informatiile cu aparenta nelegala furnizate de un Utilizator al Zou.ro, despre care au cunostinta.
8.3. Plangerile vor fi depuse prin intermediul formularului de contact aflat pe Zou.ro.
8.4. Plangerile si/sau sesizarile transmise Furnizorului vor include datele de identificare a Utilizatorului, numarul de identificare a Anuntului ce face obiectul plangerii (daca reclamatia sau sesizarea priveste un anumit Anunt), precum si orice alte date necesare Furnizorului in vederea identificarii evenimentului sesizat si/sau a Anuntului (dupa caz) si o descriere cat mai detaliata a motivului pentru care a fost inaintata plangerea/sesizarea, astfel incat Furnizorul sa o poata solutiona in cel mai scurt timp posibil.
8.5. Plangerile/sesizarile vor fi analizate si vor primi raspuns in termen de maxim 5 zile lucratoare de la primirea acestora de catre Furnizor, in cazul in care au fost insotite de un set complet de date necesare identificarii Utilizatorului, Anuntului si/sau a problemei. In situatia in care petentul nu a transmis Furnizorului toate datele necesare identificarii problemelor semnalate si solutionarii plangerii/sesizarii respective, acesta va fi instiintat de Furnizor cu privire la informatiile lipsa, urmand ca termenul de solutionare de mai sus sa fie prelungit corespunzator.
8.6. Pentru a se adresa Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor, Utilizatorul poate accesa link-ul: http://www.anpc.gov.ro

9. Nota de Informare privind Protectia Datelor cu Caracter Personal

9.1. Conform prevederilor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata prin Legea 102/2005, Zou Media Group S.R.L. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care Utilizatorii i le furnizeaza cu ocazia accesarii Zou.ro si/sau completarii formularelor disponibile pe Zou.ro.
9.2. Orice persoana care acceseaza Zou.ro si/sau care ofera date si/sau informatii cu caracter personal prin intermediul formularelor disponibile pe Zou.ro, isi manifesta consimtamantul in mod expres si neechivoc pentru ca Zou Media Group S.R.L. sa prelucreze datele cu caracter personal furnizate de Utilizatori cu aceasta ocazie. Datele cu caracter personal colectate de catre Zou Media Group S.R.L. prin intermediul Zou.ro vor fi utilizate pentru scopurile asociate achizitionarii de catre Utilizatori a serviciilor oferite de Furnizor prin intermediul acestui site, respectiv prestarii in conditii optime a serviciilor solicitate de catre Utilizatori Furnizorului, precum si, in general, a administrarii relatiei Furnizorului cu Utilizatorii, in scopuri de marketing (inclusiv marketing direct), in vederea efectuarii de studii de piata si inclusiv intreprinderea de alte activitati de catre Furnizor, permise de lege, ce nu fac obiectul altor aprobari separate exprese din partea Utilizatorilor. Prin urmare, toate datele oferite de Utilizatori prin accesarea si/sau completarea formularelor disponibile pe Zou.ro vor putea fi colectate si prelucrate de catre Furnizor, putand fi folosite de catre acesta. In situatii exceptionale, conform prevederilor legale in vigoare, autoritatile pot solicita ca Furnizorul sa dezvaluie anumite informatiilor care pot conduce la identificarea unui Utilizator, conform prevederilor legale aplicabile.
9.3. Conform Legii nr. 677/2001, fiecare Utilizator beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei. Totodata, Utilizatorul are dreptul sa se opuna prelucrarii datelor personale care il privesc si sa solicite stergerea datelor.
9.4. Pentru exercitarea oricaruia dintre aceste drepturi, Utilizatorul se poate adresa cu o cerere scrisa in acest sens, datata si semnata, la urmatoarea adresa: Zou Media Group S.R.L., Bucuresti, Strada Invingatorilor, nr. 24, et. 5, sector 3, specificand totodata dreptul pe care doreste sa il exercite asupra datelor sale.

10. Modificarile prezentului document

10.1. Furnizorul isi rezerva dreptul de a modifica Termenii si Conditiile fara o notificare prealabila a Utilizatorului.
10.2. Este responsabilitatea Utilizatorilor de a verifica periodic continutul acestor Termeni si Conditii.

11. Legea aplicabila. Litigii

11.1. Drepturile si obligatiile partilor, mentionate in prezentul act, precum si toate efectele juridice pe care acesta le produce sunt guvernate de legea romana in vigoare.
11.2. Orice litigiu care are ca obiect o disputa aparuta in legatura cu acesti Termeni si Conditii urmeaza a fi solutionat de instantele competente din Romania.

Buna! Intra in cont pentru mai multe
Home Cauta Anunturi favorite Contul meu Alertele mele Informatii personale Anunturile mele Mail us Call us
Rafineaza cautarea
Cuvinte cheie
Categorie
Localizare

Tara

Judet

Oras

Poze produs
Pret

Pret:

-
Avansat